Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дебитомер 2.4 JTD

Здравейте,
    още когато преглеждаха колата във Вантотрейд преди да я купя ми казаха че е дало грешка преди време в дебитомера, сега работи ОК, но скоро ще се наложи да купувам нов. Колата вървеше като самолет. Мина година от тогава. Преди 3 седмици тръгвам за морето, брей тая кола не ще да изпреварва вече бе, беше истинско мъчение...явно градско не съм я усетил толкова. Щом се прибрах в Сф, попрочетох тук там из форума и реших да пробвам с почистване. Свалих го, почистих го и реших да тествам...има ефект определено. Викам си я да сменя и горивния че не е сменян, минах през магазина на Ал.Стамболийски купих го и ги попитах за дебитомер, че най вероятно ще трябва да взема скоро, те ми казаха я за да си сигурен го откачи, ако колата излети значи си за нов. Викам я да пробвам, откачих го от буксата и тая кола излетя, направо се изплаших...само дето малко попушва. Мога ли да я покарам така седмица, две, докато купя нов или по-добре да не си правя експерименти? Ще има ли голяма разлика след като сложа дебитомера (момчетата в магазина казаха че нов е 230-260лв БОШ) във вървенето?
    sigpic
    Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Първоначално публикувано от Alexius Покажи съобщение
    Здравейте,
    още когато преглеждаха колата във Вантотрейд преди да я купя ми казаха че е дало грешка преди време в дебитомера, сега работи ОК, но скоро ще се наложи да купувам нов. Колата вървеше като самолет. Мина година от тогава. Преди 3 седмици тръгвам за морето, брей тая кола не ще да изпреварва вече бе, беше истинско мъчение...явно градско не съм я усетил толкова. Щом се прибрах в Сф, попрочетох тук там из форума и реших да пробвам с почистване. Свалих го, почистих го и реших да тествам...има ефект определено. Викам си я да сменя и горивния че не е сменян, минах през магазина на Ал.Стамболийски купих го и ги попитах за дебитомер, че най вероятно ще трябва да взема скоро, те ми казаха я за да си сигурен го откачи, ако колата излети значи си за нов. Викам я да пробвам, откачих го от буксата и тая кола излетя, направо се изплаших...само дето малко попушва. Мога ли да я покарам така седмица, две, докато купя нов или по-добре да не си правя експерименти? Ще има ли голяма разлика след като сложа дебитомера (момчетата в магазина казаха че нов е 230-260лв БОШ) във вървенето?
    Можеш да покараш седмица - две ...
    Ще има голяма разлика във вървенето...

пп Боша струва 136 лв...

Comment

искаш да кажеш че с новия дебитомер ще върви по-малко отколкото със изключен?

Бош-а 136лв? може ли повече инфо или координати?
      sigpic
      Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Можеш да покараш седмица - две ...
        Ще има голяма разлика във вървенето...

пп Боша струва 136 лв...
        Да,евтенийка са вече дебитоме.
        И аз мисля че няма да и навреди с откачения дебитомер,освен на горенето или леко зачудване.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Alexius Покажи съобщение
          искаш да кажеш че с новия дебитомер ще върви по-малко отколкото със изключен?

Бош-а 136лв? може ли повече инфо или координати?
          Не, казах, че с нов дебитомер ще върви най-добре!

Comment

Такава е цената и за 1.9JTD или, защото като взех Алфата и на нея маймунката показа, че е за дебитомер, но ми обявиха зена от рода на 400-500-600лв. и го отлагам във времето .......
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Зависи от номера на дебитомера, цените са различни.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

А всъщност се чудя защо в този раздел е забита като ВАЖНА тази тема:
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25278

Даже няма и нужда да се ползва търсачката.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                X